Laatste nieuws

Spannende strijd bij vijfde Pubquiz VV Gorssel

Het was zo druk bij de vijfde Pubquiz van VV Gorssel op 23 april 2022 dat er volgens de organisatie ‘nog bijna verkeers­regelaars aan te pas moesten komen op het terras van Sport­park Gerstlo om alles in goede banen te leiden’. Het eerste en derde team van VV Gorssel speelden ’s middags ‘thuis’, dus dat had ook al voor veel publiek gezorgd. De pubquiz begon dan ook iets later dan gepland. Er werd gespeeld met 26 teams.

Moeilijke vragen
Pub2022 kleinNet als in 2021 wonnen Job Dietrich, Andre Middeldorp, Jakob Gerrits en Ronnie Bruggeman, nu onder de naam Team VladiwoodsockDe door Jaco Koster bedachte vragen gingen alle kanten op: van Mick Schumacher tot Sandra Ysbrandy en van Foo Fighters tot Barteljoris­straat. DJ Appel zorgde voor de muzikale om­lijsting, Frank Wouterse en Vincent Wessel­dijk zorgden voor alles wat er te regelen was aan vrijwilligers, meubilair, drank en snacks. 

Winst voor oudgedienden
Naar verluidt ‘vernederden sommige teams zichzelf nogal door hun telefoons te gebruiken’, en het waren uit­eindelijk de traditionele hoog­vliegers die opnieuw de top drie haalden. Na afloop kwamen de vijf dames van het nakijk­team met de uitslag: het team Vladiwoodsock prolongeerde zijn titel van 2021 (toen nog onder de naam PSV) en won een diner­bon voor een etentje bij restaurant ‘t Elf Uur. Eerdere winnaars Quizcutabel (2018) én Rot Weiss Gorssel (2020) eindigden gedeeld tweede en mochten respectie­velijk een waardebon van Welkoop Gorssel en De Traiteur Gorssel in ontvangst nemen. De door Flora Inn Gorssel beschik­baar gestelde bloemen gingen naar team ‘Het 4e’. 

Dankwoord
VV Gorssel dankt naast voornoemde trouwe sponsoren en vrijwilligers Base Six voor de op­maak van de formulieren, Eetcafé De Hoek voor het beschikbaar stellen van het diverse meubilair en de heaters en natuurlijk het vol­tallig personeel van de plaatselijke barcommissie.


Gorssel, 25 april 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends