Laatste nieuws

Speciale ‘Bosrestaurant’ jubileumpuzzel te koop

In september 2023 bestaat Het Bos­restaurant Joppe 12,5 jaar. Het tien­jarig jubileum, in het voorjaar van 2011, kon destijds niet gevierd worden, want dat viel in corona­tijd. Maar gedurende de maand september 2023 viert het restaurant het 12,5-jarig jubileum. Er is onder meer een jubileum­puzzel uitgebracht.

Acties
BosPuzzel 2 kleinBoven en onder: jubileumpuzzel BosrestaurantHet eerste feest­weekend van de jublileum­maand is al voorbij, maar er zijn nog meer acties. Zo kunnen gasten de hele maand september voor een speciale prijs een fles huis­wijn bestellen en voor de lunch is er een bijzonder ‘12,5 uurtje’ menu. Op zaterdag­avond 30 september wordt de jubileum­maand afgesloten met een ‘Boswandelingen­avond’, genoemd naar het populaire voor­gerecht dat al sinds de opening op de menu­kaart staat.

Puzzel
BosPuzzel2023 kleinMaar er is nog meer. Speciaal voor het jubileum is er een puzzel van 1000 stukjes gemaakt met veel herinneringen rond ’12,5 jaar Bos­restaurant’. Denk daarbij aan de brand die het restaurant in 2018 trof en de herbouw, slijterij De Wingerd, de ‘Bos­preuverieje en nog veel meer. De puzzel (beperkte oplage) kost € 25 en is te koop in het restaurant of te bestellen via de Facebookpagina van Het Bosrestaurant.

Het Bosrestaurant Joppe
Joppelaan 100
7215 AE Joppe
Website

Redactie Gorssel.nl
7 september 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends