Laatste nieuws

Spieren voor Spieren Rally: inschrijving geopend

De Spieren voor Spieren Rally – editie 2019, eerste lustrum – is klaar voor vertrek! Op zaterdag 8 juni kiest de bekendste rally van de regio een nieuwe richting. Na succesvolle edities door de Achterhoek en over de Veluwe gaat de uitdagende rally na de start in Gorssel naar Salland en Twente.

RallyFlyer2019De boodschap van de organi­serende Rotary Gorssel: schrijf u nu in. Dankzij een groot aantal nieuwe sponsoren, waar­onder Bork Sloop­werken en Volvo Nieuwenhuijse, zijn de meeste kosten van de rally gedekt en kan het inschrijf­geld bijna netto naar het goede doel van Spieren voor Spieren, de organisatie die deze rally van harte ondersteunt.

Pittig en uitdagend
De rally is dit jaar pittig voor de sportklasse en bijzonder uitdagend voor deelnemers in de toerklasse. Jaap Jongman en zijn professionals van Rally­Control hebben weer een bijzondere rit uit­gezet voor de oldtimers, cabrio’s en moderne exoten die aan de start verschijnen in hartje Gorssel.

Bijzonder aan de rally is dat deze tevens geschikt is voor beginnende rallyrijders en dat zich elk jaar ook flink wat jonge deelnemers inschrijven. Deelname kost € 299 incl. BTW (voor bedrijven: excl. BTW) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner. Meer informatie via onderstaande link.

Over Rotary Gorssel
Rotary Gorssel is een serviceorganisatie die zich met name inzet voor lokale, regionale en landelijke doelen. De club steunt op tal van manieren mensen en organisaties, zonder onderscheid in ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde organisatie en telt in Nederland ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden.
  

 
Gorssel, 1 mei 2019

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends