Laatste nieuws

Sponsors gezocht voor luiers en babyvoeding

De actie ‘Boodschappen delen’, opgezet door een aantal in­woners van Gorssel, is voor mensen die moeilijk rond kunnen komen een welkom steuntje in de rug. Er maken veel gezinnen gebruik van, waaronder ook een aantal moeders met baby’s tot twee jaar. Zij hebben meer behoefte aan luiers en baby­melk dan aan levens­middelen of huishoudelijke artikelen. Luiers en baby­voeding zijn duur en vormen een te grote aanslag op hun beperkte budget.

Afspraak
BabyPixabay klein'Boodschappen delen' zoekt sponsors voor luiers en babyvoedingDe initiatief­groep van de actie ‘Boodschappen delen’ wil deze moeders graag tegemoet­komen. De afspraak is dat luiers en baby­voeding beschikbaar worden gesteld en dat de gezinnen op hun beurt afzien van andere producten in het uitgifte­punt. Die moeten ze dan zelf kopen. De moeders zijn blij met deze afspraak. 

Sponsoren
De luiers en de baby­voeding moeten dus worden ingekocht en ‘Bood­schappen delen’ is speciaal voor dit doel op zoek naar sponsors. De initiatief­nemers hopen dat er mensen zijn die – minimaal € 10 per maand – over hebben voor hun dorps­genoten: moeders in Gorssel/Epse/Eefde.
Het banknummer van de actie is: NL62 RABO 0343 9832 49, Protestante Gemeente Gorssel/Epse inz. Boodschappen Delen.

De actie
Boodschappen delen is een langlopende actie, onder­steund door de Protestantse Gemeente Gorssel/Epse, de gemeente Lochem en de Dorps­raad Gorssel.
Iedere maandag tussen 18.30 en 19.30 uur en woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen mensen boodschappen (zoals houdbare levens­middelen en toiletartikelen) inleveren in De Brink naast de kerk in Gorssel.
Gezinnen die dat nodig hebben kunnen iedere vrijdag tussen 16.30 en 18.00 uur bood­schappen ophalen in het uitgifte­punt aan de achterzijde van De Brink, zolang de voorraad strekt. 
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Redactie Gorssel.nl
30 september 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends