Laatste nieuws

Sport en gezelligheid tot in de laatste uurtjes

   MarkepaalVrAvond5x8

   MarkepaalWinaars5x8
    Markepaal toernooi, boven een indruk van de
    vrijdagavond en onder de winnaars van het toernooi
  

Van maandag 25 juni tot en met zondag 1 juli werd bij de LTC Gorssel de 16e editie van het Zomer Markepaal toernooi gespeeld. Bij dit toernooi is meedoen belangrijker dan winnen, maar er werd toch ook hard gestreden in de categorieen 4 tot en met 8. Vanwege de grote populariteit van dit toernooi, dat altijd ruim voor sluitingsdatum volgeboekt is, worden er alleen dubbels gespeeld. Er waren dit jaar ruim 250 deelnemers, zij speelden samen 227 wedstrijden en bijna 4500 games. De deelnemers uit de ruime omgeving hadden de hele week prima weer, het onweer bleef aan de andere kant van de IJssel.
Zoals zij gewend zijn was er ook dit jaar weer elke avond live muziek, was er een op en top barbezetting en was de kookcommissie onder leiding van Sam Bakarbessy in het weekend weer goed voor 200 Indische maaltijden.
In de wedstrijden werd om elk punt gestreden, waardoor de partijen regelmatig langer duurden dan gepland. Sommige duurden zelfs tot na middernacht, waarbij de tennissers nog aangemoedigd werden door een schare fans. De prijsuitreiking vond zondagmiddag rond een uur of zes plaats.

Kortom, het Markepaal 2012 was weer een groot succes!
De Winter editie vindt plaats in de eerste week van januari 2013, liefhebbers moeten zich rond oktober snel inschrijven want vol is vol!

www.ltcgorssel.nl

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends