Laatste nieuws

Sport- en ontspanningsmassage bij Van Bronkhorst

Vanaf deze week start Corrie Lugtenaar met haar praktijk voor (sport)massage in Gezondheids­centrum van Bronkhorst aan de Hoofdstraat in Gorssel. Om dit te vieren heeft zij een openings­actie: in de maand mei geeft ze alle massages voor de helft van de prijs.

Bronkhorst massage kleinCorrie is al decennia lang lid van de Vereniging voor Sport­masseurs NGS. Massage heeft altijd als een rode draad door haar leven gelopen, maar vanaf nu dus in de vorm van een vaste praktijk in Gorssel.
Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters, maar voor iedereen die klachten heeft door over­belasting, stress of een verkeerde houding en de spier­spanning wil verminderen. Sport­massage is een stevige massage gericht op het behandelen en voorkomen van lichamelijke klachten. Het bevordert de doorbloeding en versnelt de afvoer van afvalstoffen. Massage is een soort rebalancing van stress of pijn of van een druk bestaan.

Sportmassage is onder andere geschikt bij:
- gespannen spieren met allerlei daaruit voortvloeiende klachten (vaak in rug, nek en schouders)
- emotionele spanningen die het gevoel geven ‘vast’ te zitten
- behoefte aan diepe (fysieke) ontspanning.

Door een massage worden vermoeidheids­stoffen (melkzuur) afgevoerd en ontstaat een betere door­bloeding met minder of geen spierpijn en sneller spierherstel als gevolg. Dat geeft ontspanning en meer bewust­wording van het eigen lichaam.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Corrie op telefoon 06-4167 6393.
 

 

Gorssel, 11 mei 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends