Laatste nieuws

Sport en saamhorigheid tijdens SGW Semper Fidelis

Ondanks dat de regen op sommige momenten de overhand had kan Semper Fidelis terugkijken op een prachtig evenement, de samengestelde wedstrijd (SGW) 2013, dat de het afgelopen weekeinde bij deze ruitervereniging afgelopen werd gehouden. Er waren veel deelnemers voor de dressuur, het springen en de prachtige cross door de bossen van Gorssel. Het was weer een sportieve strijd en alles is goed verlopen.

 
    SGW2013KL2
      Foto's: Muriel Schrijver
      Klik op de foto voor meer foto's 
 

Gezellige drukte
Een gezellige drukte rondom de rijhallen van Semper Fidelis, dat was het absoluut afgelopen weekend. Ruiters en amazones reden met hun paarden en pony’s af en aan, de een zenuwachtiger dan de ander. Inmiddels is rijvereniging Semper Fidelis aardig bedreven in het neerzetten van deze grote activiteit. Het is een evenement wat de vereniging ook echt wel nodig heeft om de vereniging goed draaiende te houden. Vele vrijwilligers zijn op deze twee dagen, maar ook in de weken van te voren druk in de weer. Het is toch mooi en bijzonder om te zien hoe de leden met elkaar dit evenement weer neerzetten. Daar kun je als vereniging ook echt trots op zijn.

Deelnemers van Semper Fidelis
Van Semper Fidelis waren er ook diverse combinaties die mee deden en zeker niet onverdienstelijk. Malissa de Grijs behaalde de eerste plaats met haar pony Eastern in de klasse L. Bert Rietman reed zijn prachtige vos Centerfold naar een mooie derde plek bij de L paarden en Dyon Schrijver reed haar paard Until He’s King naar een mooie tweede plek bij de B paarden.

Kortom een geslaagd weekend en op naar volgend jaar!


Gorssel, 17 september 2013

11

44

55

66

33 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends