Laatste nieuws

Sportdag voor mensen met een beperking

Op vrijdag 23 september 2022 organiseert de Sport­raad Lochem in samenwerking met Uniek Sporten de ‘Sport­dag Onbeperkt Sportief!’, een sport­dag speciaal voor mensen in de gemeente Lochem met een beperking of een afstand tot de arbeids­markt, van jong tot oud. De deel­nemers kunnen deze dag kennis­maken met verschillende sporten van lokale sport­verenigingen om uiteindelijk misschien lid te worden van een sport­club. Als afsluiting is er een lunch voor alle deel­nemers.
Flyer sportdag kleinDe sport­dag wordt gehouden op de sportvelden van SV Epse aan de Hassink­laan 3 in Epse. Deelname aan de dag, inclusief de lunch, is gratis.

Programma
De volgende sporten worden aangeboden: voetbal, hockey, tennis (nieuw), paard­rijden, handboog­schieten (nieuw), jeu de boules (nieuw), dammen en dansen. De riksja­fiets uit Lochem is ook aanwezig.
Het programma ziet er als volgt uit:
10:00 uur ontvangst
10:30 uur sportactiviteiten
13:00 uur lunch

Informatie
Voor meer info of aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-83645513. Aanmelden kan tot 1 september 2022.


Gorssel, 11 augustus 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends