Laatste nieuws

Sporten voor 55+’ers

Seniorensportgroep1Iedere donderdagmorgen is een groep 55+’ers enthousiast aan het sporten in ’t Trefpunt in Gorssel.
Het sporten gaat ‘spelenderwijs’ en er is nog plaats voor meer leden.

‘55+ in beweging’
Onder de deskundige leiding van Ed van Orden is in september 2015 sporten voor 55+’ers gestart.
Op de Open Dag van 5 september in ’t Trefpunt konden belangstellenden al kennismaken met ‘55+ in beweging’. Naar aanleiding hiervan hebben zich intussen zo’n acht personen aangemeld, zowel dames als heren. Deze enthousiaste groep komt donderdagochtend om 10.00 uur bijeen om eens lekker een uurtje te sporten.

Spellencircuit
Seniorensportgroep2
Ed van Orden, oud-docent aan het CIOS, heeft dan al een spellencircuit uitgezet, zoals Dynamic Tennis (met een zachte bal), curling, knotshockey (met een zachte bal) en nog andere spellen. Zo is men spelenderwijs behoorlijk aan het bewegen! Na de les wordt er gezamenlijk opgeruimd en daarna wordt nog gezellig met elkaar een kop koffie gedronken.

Doe mee
Het streven is naar een bezetting van zestien personen per groep. Ed: “Schroom niet en kom gerust een keer kijken, of nog beter een keer meedoen”. De kosten zijn laag gehouden; deelnemers betalen € 2.50 per les, inclusief een kopje koffie na afloop.

Informatie
Seniorensportgroep3
‘55+’ers in beweging’, donderdag  van 10.00 tot 11.00 uur in ’t Trefpunt aan de Molenweg 55 in Gorssel. Voor inlichtingen: Ed van Orden, tel. 06-20421460, e-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De foto's zijn gemaakt door Simke Kamphorst.


Gorssel.nl
5 november 2015

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends