Laatste nieuws

Spreekuur Groen Links over veranderingen in de zorg

GroenLinks houdt iedere vrijdagmiddag, vanaf 9 januari tot 1 maart, in de Everdinahof in Gorssel een inloopspreekuur over de veranderingen in de zorg. Het spreekuur is vooral bedoeld om een luisterend oor te bieden en knelpunten te inventariseren.

Veel veranderingen
De gemeente heeft er per 1 januari 2015 veel taken bij gekregen. Niet alleen in de zorg, ook op het gebied van werk en inkomen verandert er veel. Er zijn zoveel veranderingen dat sommigen door de bomen het bos niet meer zien. Daarom start GroenLinks met een inloopspreekuur in de Everdinahof aan de Hoofdstraat in Gorssel. Op elke vrijdag in januari en februari van 15.00 tot 17.00 uur is er gelegenheid om binnen te lopen en met vrijwilligers van gedachten te wisselen. Het spreekuur is vooral bedoeld om een luisterend oor te bieden en knelpunten te inventariseren.
Vrijwilligers van GroenLinks zitten klaar om u te woord te staan. U kunt uw persoonlijke verhaal kwijt. Zaken die niet kloppen worden doorgegeven aan de gemeente. Wilt u liever uw verhaal op de mail zetten? Hieronder vindt u de e-mailadressen van GroenLinks en de Cliëntenraad.

Gemeente en Cliëntenraad Het Plein
De gemeente heeft loketten waar u terecht kunt voor vragen en doorverwijzingen. Daar wordt u ook naar verwezen als u nog vragen heeft. Ook de Cliëntenraad van Het Plein kan mensen ondersteunen bij hun vragen.
Weblogo 2000pxHet inloopspreekuur zal 1 maart 2015 worden gehouden. GroenLinks Lochem zal daarna besluiten of voortzetting nodig is.

Informatie
Inloopspreekuur Zorg, Werk en Inkomen
Spreekuur vrijdagmiddag van 15.00-17.00 uur
Everdinahof, Hoofdstraat 43 in Gorssel
Linda Sanders (GroenLinks Lochem): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cliëntenraad Het Plein: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel.nl
7 januari 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends