Laatste nieuws

Startsein Energie Kracht Lochem

Wat is Energie Kracht Lochem?
EnergiekrachtLochemEnergie Kracht Lochem is een samenwerkingsverband van bedrijven, inwoners en organisaties, zoals bijvoorbeeld LochemEnergie en de samenwerkende bouwbedrijven. Energie Kracht Lochem geeft advies en inspiratie over duurzame maatregelen, levensbestendige verbouwingen en concretiseert voordelen. Ze laat zien hoe iedereen met concrete en financieel aantrekkelijke maatregelen kan bijdragen aan een energieneutraal Lochem in 2030.

Advies en inspiratie over duurzame maatregelen
De avondbijeenkomst op 5 maart staat in het teken van de mogelijkheden van duurzame energie, voor zowel de burger als het bedrijfsleven, met als uiteindelijk doel om in 2030 een energieneutrale gemeente te zijn. Onder leiding van Sebastiaan van ’t Erve, de nieuwe burgemeester van Lochem, passeren praktische tips en mooie voorbeelden de revue.

Interessante sprekers 

Wilco van Rooijen en Jan Willem van de Groep zijn op deze avond als spreker aanwezig.
Avonturier Wilco van Rooijen vertelt het verhaal vanuit zijn ervaringen. Hij is de eerste en enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits en de Three Poles bereikte (de zeven hoogste toppen op elk continent en de Noordpool, Zuidpool en de hoogste ‘pool’, de Mount Everest). Met Team Wilco van Rooijen onderneemt Wilco projecten en expedities vanuit een heldere filosofie: ‘dromen, durven, delen, doen!’ Met deze expedities, verhalen en avonturen wil Wilco grenzen over, dromen waarmaken en mensen inspireren. En ook juist jeugd inspireren om duurzaam met de aarde om te gaan en te laten inzien hoe belangrijk de natuur is.
Jan Willem van de Groep heeft een passie voor innovatie en duurzame ontwikkeling. Beide ziet hij  als ondergeschoven kindjes in de bouw. Hij haalt zijn inspiratie vooral uit andere sectoren, waar creatieve coalities garant staan voor steeds meer 'value for money'. Hoe krijg je dat voor elkaar? En hoe kunnen we met alle partijen uit Lochem krachten bundelen en Energie Kracht Lochem tot een succes maken? Iedereen kan bijdragen aan Energie Kracht Lochem. Als we ons samen sterk maken, levert het ons allemaal voordeel op.

Doe mee
Meedoen kan door u aan te melden
via deze link voor 5 maart om 19.30 uur in de Gudulakerk in Lochem. Nodig ook buren, kennissen en vrienden uit en kom samen naar deze ‘energieke avond’. De entree is gratis.


Gorssel, 25 februari 2014

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends