Laatste nieuws

De Klimbuffels gaan voor Stelvio for Life

Vijf fietsvrienden gaan deze zomer de beroemde Stelvio in Italië beklimmen. Ze doen mee met Stelvio for Life, een sponsor­evenement waarbij de sportieve strijd een symbool is voor het gevecht tegen kanker. U kunt ze sponsoren.

De Klimbuffels
StelvioPasKLDe pas van de Stelvio (Stilfserjoch), met 2.757 meter de hoogste bergpas van Italië en de oostelijke AlpenBas Mogezomp, Bert Bosman, Thijs Reinders, Sebastiaan Meijer en Nico Bosman fietsen regel­matig een rondje op de race­fiets. Vaak rijden ze vanuit Gorssel waar het meren­deel van de mannen woont. Voor hun nieuwe sportieve uitdaging moet flink getraind worden gevonden en ze hebben een naam bedacht die daarbij past: de Klimbuffels.

Kankeronderzoek
Het evenement wordt dit jaar voor de twaalfde maal georganiseerd en met de voor­gaande edities is ruim € 3.500.000 ingezameld. De volledige opbrengst gaat naar de Stichting CPCT, Center for Personalized Cancer Treatment, waarin alle Nederlandse Academische Medische Centra en een aantal regionale ziekenhuizen samen­werken. Het CPCT streeft ernaar dat iedere patiënt in de toekomst een persoonlijk op maat gemaakt behandel­plan krijgt, waardoor deze meer kans heeft op genezing en minder wordt bloot­gesteld aan onnodige bijwerkingen van een standaard­behandeling.

Sponsoring
stelvio for life Logo Om geld in te zamelen voor het goede doel hebben de Klim­buffels samen met het Gorssels Kaas­huys & Wijn­kooperij een actie bedacht. U kunt sponsoren door flessen rode Merlot en witte Chardonnay voorzien van een eigen etiket van de Stelvio te bestellen. Deze kosten € 8 per fles en twee flessen voor € 15. Zo helpt u de Klimbuffels om het beoogde sponsor­bedrag bij elkaar te krijgen, maar bovenal draagt u hiermee bij aan het onderzoek voor de behandeling van kanker.
U kunt de fietsvrienden ook rechtstreeks steunen door een bedrag over te maken via onder­staande directe link.
  

  • Website Stelvio For Life
  • Rechtstreeks naar de pagina van de Klimbuffels om te sponseren
  • Bestellingen kun je plaatsen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Graag met vermelding van: naam, adres en het aantal flessen. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk thuis­bezorgd in Gorssel en directe omgeving.

  

Gorssel, 8 februari 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends