Laatste nieuws

Stepping Stone back to the roots

SteppingStone 2 kleinDe broers Meijer en Dick Zuurveen (r.)Gorssel is ook over de grens bekend! De rock & bluesband Stepping Stone uit Gorssel had on­langs een succesvol optreden onder de titel ‘An Experience Of Rock’ in de stad Zeven (Neder­saksen) in Duitsland. In de ‘Zevener Zeitung’ stond een lovende recensie: ‘Das alte Gefühl ist wieder da!’
De band bestaat uit bassist Rob Meijer, drummer Hans Meijer en gitarist/zanger Dick Zuur­veen. 
De wortels van twee van de bandleden, bassist Rob en drummer Hans Meijer, liggen in Zeven: de broers woon­den er tussen 1970 en 1976 (hun vader was werkzaam bij de kazerne in het naburige Seedorf) en daar begon ook hun muzikale leven.
SteppingStone 3 kleinLovende recensie in de 'Zevener Zeitung'De band had er lang naar uitgekeken: na 40 jaar weer eens optreden in de ‘Turmkneipe’ in hun vroegere woonplaats. Onder het publiek waren dan ook veel vrienden en oude bekenden.
Eind 2017 trad de groep al eens op in De Hoek in Gorssel. Ze waren toen na een lange pauze van 35 jaar net weer bij elkaar en helemaal terug. En nu dus ook weer met succes ‘back tot the roots’.


Gorssel, 19 april 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends