Laatste nieuws

Stichting Leergeld zoekt vrijwilligers

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organisaties die vacatures hebben voor vrijwilli­gers in de gemeente Lochem en vrijwilligers die graag zin­vol bezig willen zijn. Gorssel.nl kondigt vacatures aan voor Gorssel, maar ook voor Epse en Eefde.
De Stichting Leergeld is op zoek naar vrijwilligers die bij gezinnen op bezoek gaan en de financiële situatie beoordelen. Ze worden hierbij ondersteund door een gemotiveerd team.

Stichting Leergeld
LeergeldLogo kleinStichting Leergeld Lochem zoekt vrijwilligersStichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen mee­doen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het gezin. Stichting Leer­geld Lochem is onder­deel van de landelijke Stichting Leergeld en werkt samen met de gemeente Lochem.

Vrijwilligers
Vrijwilligers bij de Stichting Leergeld moeten zelfstandig kunnen werken, communicatief vaardig zijn en affini­teit met kinderen hebben. Ze moeten kunnen om­gaan met vertrouwelijke informatie en beschikken over basis­­vaardigheden op de computer.
Het is mogelijk om vanuit huis te werken en zelf de werktijden en uren te bepalen. Er zijn leuke contacten met de gezinnen en de vrijwilligers werken in een fijn team. Ook kunnen er regionale en landelijke trainingen gevolgd worden.
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op deze functie?
Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000. 
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloopspreekuur in Gorssel op maandagochtend van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Wel­zijn Lochem in Den Olden­hof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.


Gorssel, 28 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends