Laatste nieuws

Stichting Welzijn Lochem presenteert nieuw logo

Het nieuwe bestuur van de Stichting Welzijn Lochem, per 1 januari 2014 ontstaan uit de fusie tussen Sociaal Cultureel Werk Gorssel (SCW) en Stichting Ouderenwerk Lochem (SOL) is compleet. Onlangs is een nieuw logo gepresenteerd en een nieuwe website is in ontwikkeling.

Doelstelling
Welzijn Lochem logo grootDe Stichting Welzijn Lochem richt zich op het versterken van de eigen kracht en zelfredzaamheid van jongeren, ouderen, mantelzorgers en op mensen met een beperking of zonder betaalde baan, die actief willen blijven deelnemen aan de samenleving. De Stichting verleent ondersteuning door middel van opbouwwerk en coaching en gaat gebiedsgericht te werk. Zo kan aan (zorg)vragen in de gemeente Lochem tegemoet gekomen worden en wordt voorkomen dat mensen in tijden van bezuinigingen niet de zorg en steun krijgen die ze nodig hebben.

Organisatie
Bij de Stichting zijn 28 beroepskrachten en meer dan 250 vrijwilligers uit de gemeente Lochem werkzaam. Er wordt intensief samengewerkt met bedrijven, gemeente, organisaties, dorpsraden en burgerinitiatieven.
Het bestuur van Stichting Welzijn Lochem bestaat uit Carien Kroon (voorzitter), Herman Lensink (secretaris), Ria Bielderman (penningmeester), Jules Steenhuis (vicevoorzitter) en Geert Schaeffer. 
Marianne Klop is directeur van de nieuwe stichting.

Logo
Samen goed op wegOnlangs is het nieuwe logo (met als ondertitel ‘Samen goed op weg!’) gepresenteerd. Een nieuwe website is nog in ontwikkeling.
Voorlopig zijn de websites van Sociaal Cultureel Werk en Stichting Ouderenwerk Lochem nog bereikbaar.

Contactgegevens
Stichting Welzijn Lochem, Postbus 96, 7240 AD Lochem, tel. 0573-297000, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoekadres Gorssel: Den Oldenhof, Hoofdstraat 45 B204, 7213 CR Gorssel, tel. 0575-491830/492655.
www.welzijnlochem.nl

 
Gorssel, 18 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends