Laatste nieuws

Stroomonderbreking in een deel van Gorssel

Netbeheerder Liander voert op maandag 15 juli 2019 werkzaamheden uit aan het elektriciteits­netwerk in een deel van Gorssel. Het gaat om adressen aan de Berken­weg, Kamperweg, Kwekerij­weg, Hoefslag, Lindeboom­weg en Ruiterweg. Bewoners zijn hierover door Liander per brief geïnformeerd. De stroom­onderbreking duurt naar verwachting van 09.00 uur tot 15.30 uur. Tijd­stip van uitschakelen en tijds­duur kan de net­beheerder niet exact aangeven.

Stroom uitschakelen
LianderLogo kleinStroomonderbreking in een deel van GorsselKoelapparaten, vaste telefoon en internet, cv-ketel (en warm water), alarm­installaties, en centrale voorzieningen (automatische deuren en hydrofoor) werken tijdens de stroom­onder­breking niet.
Om schade aan apparatuur te voorkomen wordt bewoners geadviseerd vooraf­gaand aan de werkzaam­heden apparaten uit de zetten of de stroom in de meter­kast uit te schakelen.
Eventuele noodstroomvoorziening dienen bewoners zelf te regelen en te bekostigen.

Geen compensatie
Liander aanvaardt alleen aansprakelijkheid bij eventuele schade aan meer dan één apparaat, tot een maximum van € 3.500. Bij geplande werk­zaamheden geldt geen wettelijke compen­satie zoals bij langdurige stroom­storingen.


Redactie Gorssel.nl
14 juli 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends