Laatste nieuws

Studenten gezocht voor begeleiding 'zomerschool'

Welzijn Lochem organiseert in 2024 weer een ‘zomerschool’ voor kinderen met een leer­achterstand uit de gemeente Lochem. De zomerschool vindt plaats gedurende de eerste helft van de maand augustus in de Vullerschool in Gorssel. De organisatie is op zoek naar studenten die (tegen vergoeding) kleine groepjes les willen geven in lezen, taal en rekenen.

Extra aandacht
Zomerschool2024 kleinDe zomerschool is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar die behoefte hebben aan extra aandacht bij rekenen, taal en lezen. In kleine groepjes gaan de kinderen, onder begeleiding van een leer­kracht, een sportcoach, een cultuur­coach en een leercoach, aan het werk rond een bepaald thema. In 2023 was de tweede editie van de zomerschool een succes.

Docenten gezocht
De organisatie is op zoek naar 3e of 4e jaars studenten Pabo, Pedagogiek of Onderwijs­assistent die de kinderen - tegen een vergoeding - een aantal uren les willen geven. 

Informatie
De zomerschool vindt plaats op maandag 5 augustus, dinsdag 6 augustus, donderdag 8 augustus, maandag 12 augustus, dinsdag 13 augustus en donderdag 15 augustus, telkens van 08.30 tot 15.00 uur. Locatie van de zomerschool is de Vuller­school, Veldhofstraat 1 in Gorssel. 

Aanmelden en informatie
Aanmelden voor begeleiding van de zomerschool? Stuur een mail naar Melissa Roeterdink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen is Melissa bereikbaar via tel. 06-82066655.


Gorssel, 17 april 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends