Laatste nieuws

Succesvolle collecte Oranjevereniging

Onlangs heeft een grote groep collectanten gecollecteerd ten behoeve van de Oranje Vereniging Gorssel. En dat de Gorsselnaren de Vereniging een warm hart toedragen bleek uit het resultaat: er is maar liefst € 2.372,- opgehaald. 
KoningsdagProgramma2014 850pxHet bedrag is iets minder dan het record bedrag van vorig jaar, maar het blijft een geweldige opbrengst, die weer geheel ten goede komt aan onze gemeenschap. Daarbij valt te denken aan de speciale aandacht voor de senioren in de Borkel, de Gezinsfietstocht, een traktatie voor mensen met een verstandelijke beperking, die begeleid wonen in ons dorp en natuurlijk de attracties voor jong en oud op de Roskamweide tijdens Koningsdag op zaterdag 26 april.

De Oranjevereniging bedankt zowel de collectanten als de gulle gevers!

Oranjeflyer
Tijdens de collecte is ook de Oranjeflyer verspreid, waarin het feestprogramma voor de komende Koningsdag is opgenomen. Mocht u geen flyer hebben ontvangen, dan kunt u die hieronder downloaden, of deze ophalen bij Bechtle of het Gemeenteloket. Het programma leest u ook in de abeelding hiernaast (klik om te vergroten) of op de website van de Oranjevereniging.

De Oranjevereniging heeft een uitgebreid programma voor Koningsdag. Hoogtepunten voor de jeugd zijn de Spiderweb en Zeephelling. 

 

Gorssel, 31 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends