Laatste nieuws

Swing Coöperation houdt een open repetitie

Popkoor Swing Coöperation begint weer aan een nieuw seizoen. Het afgelopen jaar was het koor zeer succesvol met diverse optredens en een derde plaats bij het landelijk Balk Topfestival. Er zijn wat plaatsen vrij, vooral bij de mannen maar ook dames zijn welkom. Op 1 september kunt u kennismaken tijdens een open repetitie.

SwingCoopJubileumSwing Coöperation heeft ongeveer 40 leden in de leeftijd van 15 tot 70 jaar. De repetities zijn elke donderdagavond in ’t Trefpunt in Gorssel. Naast het zingen besteedt het koor veel aandacht aan presentatie en choreografie.

Swing Coöperation werkt volgens het concept “The Intelligent Choir”. Deze in Denemarken ontwikkelde methodiek inspireert koorzangers medeverantwoordelijkheid te nemen voor het muzikale proces. Juliëtte Dumoré, dirigente van Swing Coöperation, heeft hiervoor het afgelopen jaar een studie gevolgd aan de Royal Academy of Music in Denemarken. Juliette: “Tijdens de open repetitie zie je hiervan het resultaat. Je maakt kennis met circle songs, ritme-oefeningen en uiteraard zangtechnieken.”

SwingCoop ZingenonderdedoucheDus klaar met zingen onder de douche? Kom naar de open repetitie van Swing Coöperation!
Donderdag 1 september van 20 tot 22 uur.

  • Meer informatie of boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Website Swing Cooperation
  • Facebook


Gorssel, 22 augustus 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends