Laatste nieuws

Swing Cooperation krijgt steun van Rabobank

Het coronavirus en de maatregelen ertegen treffen niet alleen ondernemers. Popkoor Swing Cooperation uit Gorssel kan door deze maatregelen niet repeteren, en inkomsten­bronnen zoals optredens en collectes zijn weggevallen.

Swing Cooperation 1Gelukkig biedt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een helpende hand. De Rabo­bank heeft een coöperatief fonds in het leven geroepen om verenigingen in de omgeving financiële hulp te bieden. Vanuit dit fonds, een geweldig (en muziek­minnend) initiatief, heeft Swing Cooperation € 500 ontvangen. Dit bedrag is een grote steun en helpt Swing Cooperation om zich ook in deze onzekere tijden te blijven ontwikkelen en ontplooien tot een koor waarop Gorssel trots kan zijn.

Het koor wil zijn toehoorders blijven verrassen met optredens van hoge kwaliteit. Bij Swing Cooperation krijgen leden de mogelijk­heid om te groeien in hun muzikaliteit en daardoor het koor mee te tillen naar een hoger niveau. Ook meezingen? Swing Cooperation heeft plaats voor nieuwe leden. De repetities zijn (als de quarantaine is opgeheven) elke donderdag in ’t Trefpunt in Gorssel.

Mensen die het koor een financieel steuntje in de rug willen bieden kunnen Vriend van het koor worden. Meer informatie hierover vindt u op de website www.swingcooperation.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
Gorssel, 1 mei 2020

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends