Laatste nieuws

SWL onderzoekt veerkracht

Stichting Welzijn Lochem (SWL) zoekt mensen van 65 tot en met 70 jaar die willen deelnemen aan een enquête over beweging en veerkracht. Door de coronamaatregelen zijn er minder mogelijkheden om te bewegen. SWL onderzoekt of dit invloed heeft op de veerkracht van inwoners in de gemeente Lochem in de genoemde leeftijdscategorie. Veerkracht is de manier waarop mensen met uitdagingen en tegenslagen in het leven omgaan. 

Enquête
SWLOuderen kleinSWL onderzoekt veerkrachtOm dit te kunnen onderzoeken heeft SWL een enquête opgesteld. Op basis van de resultaten hoopt de stichting gerichte actie te kunnen ondernemen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer een kwartier. Invullen van de enquête kan hier.

Vragen of hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst? Neem dan contact op Emma Borggreve. Zij is bereikbaar via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen met het telefoonnummer van SWL kan ook op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur: 0573-297000.


Gorssel, 26 april 2021

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends