Laatste nieuws

't Elf Uur heeft nieuwe eigenaren

Sinds 11 oktober 2021 is het bekende restaurant 't Elf Uur in Gorssel in andere handen. Saskia Beulink en Hans Smalt, tot eind 2020 eigenaren van De Zeven­sprong in Joppe, hebben het restaurant overgenomen en zijn de trotse nieuwe eigenaren. Na de gedwongen sluiting als gevolg van de corona­maatregelen is ’t Elf Uur niet meer open geweest.
Elf Uur sleutel kleinSaskia Beulink en Hans Smalt (r.) nemen de sleutel van 't Elf Uur in ontvangstDe komende weken wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de opening, die half december gepland is. Saskia en Hans: “In dit restaurant zul je onze gezellig­heid, warmte en heerlijke gerechten weer terug­vinden. Aan de kaart zal niet heel veel veranderen, maar natuurlijk zal deze worden aangevuld met traditionele pannen­koeken, steaks, sateetjes, en seizoens­gerechten zoals snert, wild en mosselen”.

Personeel gezocht
En er moet nog personeel worden geworven. Saskia Beulink geeft aan dat geïnteresseerden zich bij haar kunnen melden via het telefoon­nummer van 't Elf Uur: 0575-492122 of door even binnen te lopen in het restaurant. Vanaf maandag 18 oktober is Saskia daar dagelijks aan­wezig.
Gorssel.nl zal eind november nader berichten over de opening en wat het restaurant te bieden heeft.

Restaurant 't Elf Uur, Deventerweg 27, 7213 ED Gorssel, 't Elf Uur op Facebook.


Redactie Gorssel.nl
14 oktober 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends