Laatste nieuws

Tapas eten met de wethouder

Bent u ondernemer in de gemeente Lochem en komt u in de dagelijkse praktijk zaken tegen waarvan u denkt: Dít wil ik wel eens aankaarten bij de gemeente Lochem? Dan kunt u aanschuiven tijdens de tapas-ontmoeting met wethouder Economische Zaken Ingrid de Pagter op woensdag 22 november a.s. bij Loetje.

TapasontmoetingTapasontmoeting 25 oktober j.l. in LochemOp 25 oktober j.l. is er een soortgelijke ontmoeting geweest in stad Lochem. Er waren mensen met een eigen bedrijf of praktijk en zzp’ers uit Almen, Harfsen, Joppe en stad Lochem en vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen. Tijdens die bijeenkomst zijn veel ideeën uitgewisseld over o.a. de noodzaak van snel internet in het buitengebied, een digitale marktplaats en de communicatie tussen gemeente en ondernemers.


Ondernemersvriendelijk
WethouderIngriddePagterWethouder Ingrid de PagterDe gemeente is geïnteresseerd in wat ondernemers bezighoudt en wat er zou kunnen gebeuren om het ondernemersklimaat verder te verbeteren. Wethouder Ingrid de Pagter: "De gemeente Lochem staat op de 3e plaats in de ranglijst van ondernemers-vriendelijkste gemeenten van de Stedendriehoek/ NW-Veluwe. Het is geweldig dat we als gemeente deze waardering van onze ondernemers krijgen. Dat betekent echter niet dat we stil blijven zitten. Daarom hoor ik graag van onze ondernemers wat er nog beter kan. Want alleen als we elkaar goed informeren, kunnen we schakelen en samenwerken aan een gezonde lokale economie en weet ik of we op koers zijn met onze Economische Agenda."

Ook tapas eten met de wethouder?
Bent u ondernemer en wilt u ook met wethouder Ingrid de Pagter in gesprek? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaande link. Per ontmoeting is er plek voor 12 ondernemers.
De bijeenkomst in Loetje Gorssel is op woensdag 22 november van 16.30-18.00 uur.
Op 6 december is er ook een ontmoeting van 16.30 - 18.00 uur bij Witkamp in Laren.
  

 
Gorssel, 8 november 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends