Laatste nieuws

Te huur: Acaciaplein 19

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan het Acaciaplein 19. 

Eengezinswoning
Acaciaplein 19 kleinAcaciaplein 19, GorsselDe woning aan het Acaciaplein 19 in Gorssel heeft drie slaapkamers. De totale huur­prijs bedraagt € 523,4 per maand. Er kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 6 juli 2019. 

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
3 juli 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends