Laatste nieuws

Te huur: Acaciaplein 2

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan het Acaciaplein 2. Er geldt voorrang voor dorps­binding.

Eengezinswoning
Acaciaplein 2 kleinAcaciaplein 2, GorsselDe woning aan het Acaciaplein 2 in Gorssel heeft een slaapkamer en bad­kamer op de begane grond en twee slaap­kamers op de verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 594,02 per maand. Er kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 9 februari 2020. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huu­rwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
6 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends