Laatste nieuws

Te huur: Acaciaplein 3 en Poststraat 3-H

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aan­bod betreft een laagbouw­woning aan het Acacia­plein 3 en een appartement (via loting) aan de Post­straat 3-H.

Laagbouwwoning
Acaciaplein 3 kleinAcaciaplein 3, GorsselDe laagbouw­woning aan het Acaciaplein 3 in Gorssel heeft een slaap­kamer en bad­kamer op de begane grond en twee slaap­kamers op de verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 609,48 per maand. Er kan gereageerd worden via Woon­­keus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 7 juni 2020. 

Appartement
Poststraat 3 H kleinPoststraat 3-H, GorsselHet appartement (met lift) aan de Poststraat 3-H in Gorssel ligt op de tweede verdie­ping en heeft twee slaap­kamers. De totale huurprijs bedraagt € 618,96 per maand.
Het appartement is geschikt voor starters en wordt verhuurd via een jongeren­contract. Dit betekent dat de woning voor maximaal vijf jaar gehuurd kan worden en dat de in­schrijving bij Woon­keus Steden­driehoek gehandhaafd blijft. 
De woning wordt aangeboden via loting en er kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 7 juni 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
4 juni 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends