Laatste nieuws

Te huur: Acaciaplein 5

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een multifunctionele woning aan het Acaciaplein 5.

Multifunctionele woning
Acaciaplein 5 GorsselAcaciaplein 5, GorsselDe multifunctionele woning aan het Acaciaplein 5 in Gorssel heeft drie slaapkamers, waarbij een van de drie slaapkamers en de badkamer zich op de begane grond bevinden; op de verdieping zijn de andere twee slaapkamers en een doucheruimte. De woning is bestemd voor minimaal twee personen. De totale huurprijs bedraagt € 615,09 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 24 januari 2016.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Gorssel.nl
21 januari 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends