Laatste nieuws

Te huur: appartement Veldhofstraat


Veldhofstraat 12GVeldhofstraat 12G, GorsselIJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een appartement aan de Veldhofstraat 12G.
Bewoners van de kern Gorssel hebben voorrang.

Appartement
Het appartement ligt aan de Veldhofstraat 12G, heeft drie kamers en bevindt zich op de eerste verdieping (er is een lift aanwezig). De totale huurprijs bedraagt € 588,40 per maand. Bewoners van de kern Gorssel hebben voorrang.
Op deze woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met donderdag 11 december 2014, 10.00 uur.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.Informatie

Voor informatie, zie IJsseldal Wonen en
 Woonkeus Stedendriehoek.Gorssel.nl
8 december 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends