Laatste nieuws

Te huur: eengezinswoning Beukenlaan

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een eengezinswoning aan de Beukenlaan 19. Inwoners van Gorssel hebben voorrang.

Eengezinswoning

Beukenlaan 19 kleinBeukenlaan 19, GorsselDe woning ligt aan de Beukenlaan 19, heeft vier kamers en ligt op een hoek. De huurprijs bedraagt € 688,76 per maand. Op deze woning worden acht zonnepanelen geplaatst. De bijkomende kosten hiervan bedragen € 24,17 per maand (besparing maandelijkse stroomrekening: ca € 34).
Op deze woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met vrijdag 9 januari 2015.

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.InformatieVoor informatie, zie IJsseldal Wonen en
 Woonkeus Stedendriehoek.Gorssel.nl
6 januari 2015
 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends