Laatste nieuws

Te huur: eengezinswoning Elfuursweg

Elfuursweg 60-001Elfuursweg 60, GorsseIJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een eengezinswoning aan de Elfuursweg 60.


Eengezinswoning
De woning ligt aan de Elfuursweg 60, heeft vier kamers en ligt op een hoek. De totale huurprijs bedraagt € 608,27 per maand. De woning is bestemd voor een huishouden van minimaal twee personen.
Op deze woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met maandag 15 december 2014, 10.00 uur.


Woonkeus Stedendriehoek

Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Informatie


Voor informatie, zie IJsseldal Wonen en
 Woonkeus Stedendriehoek.Gorssel.nl
11 december 2014

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends