Laatste nieuws

Te huur: eengezinswoning Lijsterweg, Gorssel

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een eengezinswoning aan de Lijsterweg 1.

Eengezinswoning

De woning ligt aan de Lijsterweg 1 in Gorssel, heeft drie slaapkamers en ligt op een hoek. De totale huurprijs bedraagt € Lijsterweg 1Lijsterweg 1, Gorssel584,04 per maand. 
Op deze woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Lochem). De reactietermijn loopt tot en met vrijdag 30 januari 2015.

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.Informatie
Voor informatie, zie IJsseldal Wonen en
 Woonkeus Stedendriehoek.Gorssel.nl
28 januari 2015
 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends