Laatste nieuws

Te huur: Elfuursweg 50

IJssel­dal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Elfuurs­weg 50.

Eengezinswoning
Elfuursweg 50 kleinElfuursweg 50, GorsselDe eengezins­woning aan de Elfuursweg 50 is een hoek­woning met drie slaap­kamers. De keuken wordt vernieuwd. De totale huur­prijs bedraagt € 607,62 per maand.
Op de woning liggen zes zonne­panelen, waardoor op de stroom­kosten wordt bespaard. De bijkomende kosten bedragen € 19,45 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 26 november 2022.
Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
23 november 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends