Laatste nieuws

Te huur: Elfuursweg 60

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod is een eengezinswoning aan de Elfuursweg 60.

Eengezinswoning
De (eind)woning aan de Elfuursweg 60 in Gorssel heeft drie slaapkamers. De totale huurprijs bedraagt € 762,29 per maand. Op de woning liggen acht zonnepanelen, waardoor op de stroomkosten wordt bespaard. Voor de panelen is een contract afgesloten bij LochemEnergie. De bijkomende kosten voor de panelen bedragen € 26,18 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 11 mei 2024.

Elfuursweg 60jpgElfuursweg 60, Gorssel

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
8 mei 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends