Laatste nieuws

Te huur: Ewoltstede 11

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning voor 55+’ers aan de Ewoltstede 11. Er geldt voorrang voor dorps­binding.

Laagbouwwoning
Ewoltstede 11 kleinEwoltstede 11, GorsselDe woning aan de Ewoltstede 11 in Gorssel heeft drie slaapkamers, waarvan een, en de badkamer, op de begane grond. De minimum­leeftijd is 55 jaar.
De totale huurprijs bedraagt € 591,12 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 21 april 2019.
Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drie­tal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het wonin­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
18 april 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends