Laatste nieuws

Te huur: Ewoltstede 15

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een eengezinswoning aan de Ewoltstede 15. Er geldt voorrang voor dorpsbinding.

Eengezinswoning
Ewoltstede15Ewoltstede 15, GorsselDe kleine eengezinswoning aan de Ewoltstede 15 in Gorssel heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. De totale huurprijs bedraagt €  577,81 per maand. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 5 januari 2017.

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
2 januari 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends