Laatste nieuws

Te huur: Ewoltstede 19

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod is een laagbouwwoning voor 55+’ers aan de Ewoltstede 19.

Laagbouwwoning
Ewoltstede 19 kleinEwoltstede 19, GorsselDe woning aan de Ewoltstede 19 in Gorssel heeft drie slaapkamers, waarvan één, en de bad­kamer, op de begane grond. De minimum­leeftijd is 55 jaar. De totale huurprijs bedraagt € 740,78 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 27 april 2024.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
24 april 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends