Laatste nieuws

Te huur: Ewoltstede 7

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan.
Ewoltstede 7Ewoltstede 7, Gorssel Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt.
Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning aan de Ewoltstede 7. Voor deze woning geldt voorrang voor dorpsbinding: inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Laagbouwwoning

De laagbouwwoning aan de Ewoltstede 7 in Gorssel heeft drie slaapkamers en is bestemd voor bewoners vanaf 55 jaar. De keuken wordt vervangen. De totale huurprijs bedraagt € 548,51 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Lochem). De reactietermijn loopt tot en met 14 januari 2016.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.Gorssel.nl
11 januari 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends