Laatste nieuws

Te huur: Goudenregenstraat 10 en Poststraat 3-H

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning voor 55+’ers aan de Goudenregenstraat 1 en een appartement (via loting) aan de Poststraat 3-H.

Laagbouwwoning
Goudenregenstraat 10 kleinGoudenregenstraat 10, GorsselDewoning aan de Goudenregenstraat 10 in Gorssel heeft één slaapkamer op de begane grond. De minimumleeftijd is 55 jaar. De totale huurprijs bedraagt € 463,26 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 1 juli 2018.

Appartement 
Postraat 3 H kleinPoststraat 3-H, GorsselHet appartement (met lift) aan de Poststraat 3-H in Gorssel bevindt zich op de tweede verdieping en heeft twee slaapkamers. De woning ligt op loopafstand van winkels. De totale huurprijs bedraagt € 595,74 per maand.
De woning wordt aangeboden via loting en er kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 1 juli 2018.

Woonkeus StedendriehoekWoonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
28 juni 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends