Laatste nieuws

Te huur: Goudenregenstraat 14

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning voor 55+’ers aan de Goudenregenstraat 14.

Laagbouwwoning
Goudenregenstraat 14 kleinGoudenregenstraat 14, Gorssel
De woning aan de Goudenregenstraat 14 in Gorssel heeft één slaapkamer op de begane grond. De minimumleeftijd is 55 jaar. De totale huurprijs bedraagt € 500,82 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 18 februari 2018.

Woonkeus StedendriehoekWoonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
15 februari 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends