Laatste nieuws

Te huur: Goudenregenstraat 14

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning aan de Goudenregenstraat 14. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Laagbouwwoning
Goudenregenstraat 14 kleinGoudenregenstraat 14, GorsselDe woning aan de Goudenregen­straat 14 in Gorssel heeft één slaapkamer met badkamer op de begane grond en een vaste trap naar de zolder. De totale huur­prijs bedraagt € 532,98 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 5 december 2021.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorsssel.nl
2 december 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends