Laatste nieuws

Te huur: Grooterkamp 24

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een eengezinswoning aan Grooterkamp 24. Er geldt voorrang voor dorpsbinding.

Eengezinswoning
Grooterkamp 24Grooterkamp 24, GorsselDe woning aan Grooterkamp 24 in Gorssel heeft een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De minimale huishoudgrootte is twee personen.
De totale huurprijs bedraagt € 715,68 per maand. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.
Er kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 14 september 2017.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
11 september 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends