Laatste nieuws

Te huur: Grooterkamp 26

IJsseldal Wonen biedt in Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod is een woning voor 55+’ers aan de Grooterkamp 26. Woning­zoekenden uit Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

55+
Grooterkamp 26 kleinGrooterkamp 26, GorsselDe woning aan de Grooterkamp 26 in Gorssel heeft een slaapkamer en bad­kamer op de begane grond en twee slaap­kamers op de verdieping. De woning is bestemd voor minimaal twee personen en de minimum­leeftijd is 55 jaar. 
De totale huurprijs bedraagt € 858,62 per maand. Op de woning liggen zes zonne­panelen, waardoor op de stroom­kosten wordt bespaard. De bijkomende kosten bedragen € 19,64 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 28 januari 2024. Woning­zoekenden uit Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
25 januari 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends