Laatste nieuws

Te huur: Grooterkamp 62

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod is een woning voor 55+’ers aan de Grooter­kamp 62. Woning­zoekenden uit Gorssel hebben voorrang.

55+
Grooterkamp 62 kleinGrooterkamp 62, GorsselDe woning aan de Grooterkamp 62 in Gorssel heeft een slaap­kamer en badkamer op de begane grond en twee slaap­kamers op de verdieping. De minimum­leeftijd is 55 jaar. De totale huurprijs bedraagt € 813,53 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 24 november 2023. Woning­zoekenden uit Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
21 november 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends