Laatste nieuws

Te huur: Grooterkamp 71

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Grooterkamp 71. Woning­zoekenden uit Gorssel hebben voorrang.

Eengezinswoning
Grooterkamp 71 kleinGrooterkamp 71, GorsselDe ruime eengezins­woning aan de Grooterkamp 71 in Gorssel heeft drie slaap­kamers en een vaste trap naar de zolder. De totale huurprijs bedraagt € 768,68 per maand. Op de woning liggen acht zonne­panelen, waardoor op de stroom­kosten wordt bespaard. De bijkomende kosten voor de huur van deze panelen is € 25,66 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 1 april 2022.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
30 maart 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends