Laatste nieuws

Te huur: Haerkamp 23

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een eengezinswoning aan de Haerkamp 23.

Eengezinswoning
Haerkamp 23Haerkamp 23, GorsselDe eengezinswoning aan de Haerkamp 23 in Gorssel heeft vier slaapkamers en is bestemd voor minimaal drie personen.
De totale huurprijs bedraagt € 590,17 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Lochem). De reactietermijn loopt tot en met 10 september 2015.

Woonkeus StedendriehoekWoonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.Gorssel.nl
7 september 2015

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends