Laatste nieuws

Te huur: Haerkamp 40

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning aan de Haerkamp 40.

Laagbouwwoning
Haerkamp 40 kleinHaerkamp 40, GorsselDe woning aan de Haerkamp 40 heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een slaap­kamer op de eerste verdieping. De keuken wordt vervangen (elektrisch koken). De totale huur­prijs bedraagt € 539,55 per maand .
Op deze woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 23 februari 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek.
 Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het wonin­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het wonin­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
20 februari 2020

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends