Laatste nieuws

Te huur: Haerkamp 50

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning voor 55+’ers aan de Haerkamp 50.


Laagbouwwoning
Haerkamp 50 kleinHaerkamp 50, GorsselDe woning aan de Haerkamp 50 heeft twee slaapkamers, waarvan een op de begane grond. De totale huurprijs bedraagt € 500,90 per maand. De minimum leeftijd is 55 jaar. Op deze woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek  (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 22 juli 2018.

Woonkeus StedendriehoekWoonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Redactie Gorssel.nl
19 juli 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends