Laatste nieuws

Te huur: Haerkamp 54

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning aan de Haerkamp 54.

Laagbouwwoning
Haerkamp 54Haerkamp 54, GorsselDe laagbouwwoning aan de Haerkamp 54 in Gorssel heeft twee slaapkamers en is bestemd voor bewoners vanaf 55 jaar. De totale huurprijs bedraagt € 493,61 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Lochem). De reactietermijn loopt tot en met 6 september 2015.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

 


Gorssel.nl
3 september 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends