Laatste nieuws

Te huur: Haerkamp 56

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een laagbouw­woning aan de Haerkamp 56.

Laagbouwwoning
Haerkamp 56 kleinHaerkamp 56, GorsselDe laagbouw(eind)woning aan de Haerkamp 56 in Gorssel heeft een slaap­kamer en bad­kamer op de begane grond en een vaste trap naar een tweede slaap­kamer op de verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 522,58 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 30 mei 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zut­phen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
27 mei 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends