Laatste nieuws

Te huur: Meidoornstraat 16

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan.
Meidoornstraat 16Meidoornstraat 16, GorsselOm het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een eengezinswoning aan de Meidoornstraat 16. De woning wordt via loting aangeboden.

Eengezinswoning
De eengezinswoning aan de Meidoornstraat 16 in Gorssel heeft twee slaapkamers. De totale huurprijs bedraagt € 489,04 per maand. De woning wordt via loting aangeboden. Op de woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Lochem). De reactietermijn loopt tot en met 13 november 2015.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Informatie
Voor informatie, zie IJsseldal Wonen en Woonkeus Stedendriehoek.


Gorssel.nl
10 november 2015

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends